Heb jij je spullen in je kamer goed verzekerd?
Sluit nu je inboedelverzekering af en ontvang een studentenbox XXL boodschappen pakket.
1
1

Welke spullen verzeker je?

Met de Aegon inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Welke spullen? Nou, alles wat je in jouw huis kunt oppakken en meenemen. Denk aan je meubels en de tv. Maar ook aan je mobiel, laptop, kleding en sieraden. Wat als daar iets mee gebeurt? Door diefstal, brand of een gesprongen waterleiding bijvoorbeeld. Je bent dan al snel heel veel geld kwijt. Met deze verzekering voor je inboedel ben jij daar goed op voorbereid. Met de allriskdekking van Aegon zijn jouw spullen zelfs buitenshuis en wereldwijd verzekerd!

Aegon logo

 

 

Hoe werkt het

Stap 1.

Laat hier je gegevens achter

Stap 2.

Sluit vervolgens jouw inboedelverzekering af bij Aegon

Stap 3.

Wij krijgen vanuit Aegon uiteindelijk de goedkeuring van jouw polis door. Dit duurt maximaal 6 weken.

Stap 4.

We sturen het pakket naar de adresgegevens die je achtergelaten hebt.

inboedelverzekering afsluiten

hoe werkt het

Waarom Aegon

 • De sleutel van je nieuwe woning? Bij ons zijn je spullen dan voor 2 maanden verzekerd op het oude én het nieuwe adres. Zorgeloos verhuizen dus.
 • Ook ongelukjes zijn gedekt met allrisk. Zelfs buitenshuis. Bijvoorbeeld als je je laptop of mobiel per ongeluk laat vallen op straat.
 • met allrisk zijn je spullen niet in je huis en tuin, maar ook wereldwijd verzekerd.
 • We werken met goede én duurzame herstellers
 • Makkelijk 24/7 online je schade melden.

inboedelverzekering afsluiten

 

Voorwaarden Aegon

Hoe wordt het verzekerd bedrag bij de Aegon Inboedelverzekering vastgesteld?

Het verzekerd bedrag van je inboedel wordt via de inboedelwaardemeter vastgesteld 
De inboedelwaardemeter vul je in tijdens het afsluiten van je Aegon Inboedelverzekering. De inboedelwaardemeter stelt het verzekerd bedrag vast aan de hand van een aantal vragen. Dit zijn vragen over je situatie, je inkomen en de wwonruimte zelf. 

Verandert er iets in je persoonlijke situatie? 
Je wijzigt je verzekering via Mijn Aegon. Nadat je hebt ingelogd klikje  op de verzekering die je wilt wijzigen. Onderaan de pagina klik je op ‘Wijzigen’. Hier doorloop je de aangegeven stappen.
 
Je  ontvangt een bevestiging per e-mail
Als je wijziging eerst beoordeeld moet worden ontvang je hierover een aparte e-mail. 

Is mijn inboedel verzekerd buiten mijn woning?

Je  inboedel is buiten je woonruimte verzekerd
In de polisvoorwaarden staan alle situaties waarin je spullen zijn verzekerd buiten je woonruimte. Je inboedel mag zich niet langer dan drie maanden op een ander adres bevinden.
 
Schade door diefstal of vandalisme is alleen verzekerd als er aantoonbare braaksporen zijn 
Braaksporen aan het gebouw of motorvoertuig waarin je spullen zich bevinden. In dit geval moet je altijd aangifte doen bij de politie.
 
Bij diefstal uit een motorvoertuig moeten audio-, visuele en computerapparatuur, lijfsieraden en kostbaarheden in een afgesloten (bagage)ruimte van het motorrijtuig en niet van buitenaf zichtbaar opgeborgen zijn. Bij de basisdekking wordt maximaal € 250,- vergoed en bij de allriskdekking maximaal € 500,-.

Je hebt een eigen risico van € 100,- bij diefstal van je inboedel buiten je woonruimte
Tenzij je het eigen risico hebt afgekocht. Op je polisblad staat welk eigen risico voor jou geldt. Je polisblad vindt je onder het tabblad ‘Polissen’ in Mijn Aegon.

Heb ik een eigen risico bij mijn schadeverzekering?

Bekijk ook altijd je polisblad en de polisvoorwaarden voor een overzicht van je eigen risico’s
Je vindt je polisblad in Mijn Aegon bij uw verzekering.

Het eigen risico bij je Aegon Inboedel- of Aegon Woonhuisverzekering verschilt bij een eerste of tweede schade in één kalenderjaar
Bij de basisdekking heb je bij een eerste schade een standaard eigen risico van € 100,-*. Bij de allriskdekking heb je geen eigen risico. Bij een tweede schade heb je bij de basis- en allriskdekking een standaard eigen risico van € 250,-*. Dit eigen risico betaal je alleen als de tweede schade onder dezelfde verzekering valt.
 
Er zijn twee uitzonderingen op bovenstaande bij de Aegon Inboedelverzekering:

 • Bij het vallen of omstoten van audio-, visuele en computerapparatuur heb je bij de allriskdekking een eigen risico van € 250,-. Als je je schade laat repareren door een schadehersteller van Aegon Schade Service vervalt dit eigen risico. Kan de apparatuur niet (meer) gerepareerd worden? Dan geldt het eigen risico van € 250,- wel. Bij het vallen om omstoten van andere spullen heb je een eigen risico van € 100,-*. 
 • Bij diefstal van je  spullen buiten het verzekerde woonhuis heb je bij de allriskdekking een eigen risico van € 100,-*. 

Bij de basisdekking ben je voor bovengenoemde punten niet verzekerd. 

Er is één uitzondering op bovenstaande bij Aegon Woonhuisverzekering:

 • Bij stormschade heb je bij de basis- en allriskdekking een eigen risico van € 250,-.

Het eigen risico bij je Aegon Doorlopende Reisverzekering verschilt bij een eerste of tweede schade in één kalenderjaar
Bij de basisdekking heb je bij een eerste schade een standaard eigen risico van € 100,-*. Bij de allriskdekking heb je geen eigen risico. Bij een tweede schade heb je bij de basis- en allriskdekking een standaard eigen risico van € 250,-*. Je betaalt het standaard eigen risico bij een schade die valt onder: bagage en (goederen in) het logiesverblijf, hulpverlening, autohulp en zakenreis (als de aanvullende dekking Zakenreis is meeverzekerd).
 
Er is één uitzondering op bovenstaande:

 • Bij het vallen om omstoten van je spullen heb je bij de allriskdekking een eigen risico van € 100,-*. Bij de basisdekking ben je hier niet voor verzekerd.  

Bij de Aansprakelijkheids-, Ongevallen- en Rechtsbijstandverzekering (voorwaarden 3029) heb je geen standaard eigen risico
Als je een Aegon Rechtsbijstandverzekering (Flex) heeft met voorwaarden 3033, 3034 of 3035 en er voor kiest om een advocaat buiten ARAG in te schakelen, als dit volgens de wet niet verplicht is bij een gerechtelijke of administratieve procedure. Dan vergoeden wij maximaal € 6.000,-. U betaalt in dit geval vooraf een eigen bijdrage van € 250,-.
 
Je kunt je eigen risico verhogen of afkopen 
Het is mogelijk om het eigen risico te verhogen met € 100,-, € 250,- of € 500,-. Voor het afkopen van je eigen risico betaal je een toeslag op uw premie. Dit regelt u in Mijn Aegon.

 *Dit eigen risico komt te vervallen als je het standaard eigen risico heeft afgekocht.

Wat zijn de poliskosten van mijn schadeverzekering?

Bij de aanvraag van uw polis betaalt u poliskosten 
Je betaalt € 6,05 aan poliskosten. Bij een wijziging of het toevoegen van een verzekering op je  Woon- en VrijeTijdpakket betaal je geen poliskosten. 

Heb je  een Aegon Autoverzekering, Aegon Autoverzekering Online of een Auto op Maat verzekering? 
Dan betaalt je € 6,05 aan poliskosten bij het wijzigen van je polis. Wordt bij deze wijziging je auto aan- of afgemeld bij de RDW? Dan betaal je in totaal €12,10 aan poliskosten bij de Aegon Autoverzekering Online en de Auto op Maat verzekering.  

 

Voorwaarden studentenbox

 • Heb je vragen over je aanvraag of wil je meer informatie? Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je ons team bereiken. Zij helpen je graag verder :-)
 • Deze actie geldt niet voor bestaande klanten van Aegon die al een inboedelverzekering hebben
 • Gemiddeld duurt het 4-5 weken voordat wij vanuit Aegon de goedkeuring ontvangen voor jouw aanvraag. Ons team staat dan direct klaar om alle boxen in te pakken en naar jou op te sturen zodra wij deze goedkeuring hebben ontvangen. Hou er dus rekening meer dat het ongeveer 6 weken duurt voordat jij je box binnen hebt!

 

Laat hier je gegevens achter

Belangrijk!

Zorg dat je onze cookies hebt geaccepteerdvoordat je het formulier invult en/of dat een eventuele adblocker is uitgeschakeld.

check cookies

Vul je naam in.
Vul je achternaam in.
Vul je straatnaam in.
Vul je huisnummer in.
Vul je postcode in.
Vul je woonplaats in.
Vul je e-mailadres in.
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van Box Concepts B.V.

Invalid Input
Stap 2: sluit je verzekering af op de website van Aegon